Even Voorstellen

Roel en massagetafel klein

Hallo, 

 

Ik ben Roel Maat, getrouwd met Debbie en vader van Jacco en Michio. Samen met onze dieren wonen we in Gaanderen.


Vrijwel mijn hele professionele leven heb ik gewerkt in de kunststofindustrie. Ik heb daar gewerkt op diverse laboratoria en heb technisch\commerciële functies bekleed.


In 1996 deed ik een opleiding Polariteitstherapie met de daarbij behorende massage. Dat was liefde op het eerste gevoel voor mij.
Sindsdien is masseren mijn passie.


In de loop van de jaren heb ik mij ook bekwaamd in Klassieke massage, Stoelmassage, Sportmassage ,Lypossage, Hot Stone Massage, Lomi-lomi, Zwangerschapsmassage en ook Voetreflexmassage. Ook heb ik mijn Master-inwijding mogen ontvangen in Shambhala Multi Dimensional Healing.Om mijn kennis een gedegen basis te geven heb ik ondertussen ook een HBO opleiding Medische Basiskennis afgerond met goed gevolg.

 

 
Ik ben eigenaar van Triangel, praktijk voor massage. Ik geef de massages in mijn praktijkruimte aan huis, maar ik kan eventueel ook bij u thuis komen als dat nodig mocht zijn.

In mijn praktijk richt ik mij voornamelijk op de klachtgerichte massages. Dit behandel ik met de medische sportmassage, eventueel gecombineerd met Medical Taping en het gebruik van F.I.T. sportbalsem. Daarnaast bied ik ook de Totaalmassage aan; een behandelvorm die de totale mens aanspreekt en je weer laat voelen wie je eigenlijk bent. 


Bel mij gerust als u meer van mij weten wil.

Telefoonnummer 06-48944180

Over het algemeen ben ik het beste bereikbaar via what's app, mail of sms. Mijn telefoon staat vaak uit, omdat ik dan aan het werk ben. Stuur me een berichtje en ik reageer zo gauw als ik kan.

Klik hier of op de foto om naar het contactformulier te gaan. Daar kunt u mij via deze site een berichtje sturen.